☆ Gratis verzending boven de € 60,- euro | Gratis retourneren | Voor 15:00 besteld = De volgende dag in huis ☆

about-us

About us

Merel Corpeleijn

In 2018 is Merel Corpeleijn begonnen met het realiseren van haar droom: een bikinibrand opbouwen in Nederland.

Op 18-jarige leeftijd nam Merel Corpeleijn een sprong in het diepe door zelfstandig een bedrijf op te zetten met als doel uiteindelijk een eigen bikinilijn te kunnen ontwerpen, die voldoet aan haar wensen en een type ontwerp die ze nog misten op de Nederlandse markt. Twee jaar later is haar droom werkelijkheid gevonden.

La Moana is een Nederlands merk voor badkleding waarbij het ontwerp geïnspireerd door Malibu en dat wordt geproduceerd in Bali.

La Moana staat bekend om de multifunctionele badkleding van hoge kwaliteit. De badkleding kan op meerdere manieren gedragen worden, waardoor je verschillende stijlen uit één bikini kunt creëren. De tops en broekjes worden apart van elkaar verkocht, zodat je onderscheid kan maken in combinaties en in de maten van je broekje en top, “Because these sizes are different and not the same, embrace it 🙏🏼

Onze missie is om een positief verschil te maken in de manier waarop vrouwen over zichzelf denken als het om badkleding gaat. Door het gebruik van multifunctionele tops en broekjes in stralende kleuren is er altijd een bikini die bij jou past waardoor je zelfverzekerd naar het stand of zwembad kunt. We zijn er om vrouwen hierin te steunen.

Moana Babes smile, laugh and live life to the full, supporting and lifting each other up along the way. Let’s empower each other and encourage self confidence!

De ontwerpen van La Moana zijn te vinden in bekende boetieks in de omgeving Rotterdam en Zeeland. De grootste collectie is te vinden op www.lamoana.com

 

A message from Merel for you:

“Ik ben altijd kieskeurig geweest als het gaat over badkleding. Dat is niet zomaar; omdat je jezelf in badkleding letterlijk bloot geeft en dan is het fijn als jij je zelfverzekerd voelt in de badkleding die je draagt.  

Ik denk dat dat alleen kan als je badkleding aan hebt die perfect past bij jouw lichaam. Onze bikini’s zijn zo functioneel en aanpasbaar dat iedere vrouw een combinatie kan vinden waar zij zich goed bij voelt.

Ik weet dat je dol zult zijn op je La Moana’s en ik kan niet wachten om je te zien in onze badkleding! 👙📸 Gebruik de hashtag #Moanababe en join our team door La Moana te volgen op Instagram. (Link)

 

Veel liefs,

 

Merel Corpeleijn”.