☆ Gratis verzending! Voor 15:00 besteld = De volgende dag in huis ☆

Over ons


 🌊 "LA MOANA" - AS FREE AS THE OCEAN 🌊
 
 La Moana wil vrouwen een gevoel geven van vrijheid in een bikini of badpak door middel van de juiste pasvorm en de beste kwaliteit.
  
We leven tegenwoordig in een wereld waar je je niet meer hoeft te schamen voor je figuur. Welk maatje je dan ook hebt, je bent mooi zoals je bent en daar mag je trots op zijn. 
  
Door het aanbieden van badkleding met de juiste pasvorm en originele designs  kan elke vrouw zich zelfverzekerd en vrij voelen.
  
De bikini's en badpakken die wij verkopen komen van het merk Seafolly en zijn ontworpen in Australie (Sydney). Australië is de place to be als het gaat over badkleding. 
  
"Moana" betekent oceaan in het Hawaïaans
De slogan van La Moana is "As free as the ocean". Dit staat voor de Ocean en voor de vrijheid die wij vrouwen willen geven in badkleding. Wij vinden het belangrijk dat de oceaan schoon wordt en dat daar meer aandacht aan besteed wordt. Wij zijn met meerdere projecten bezig in het voordeel van de oceaan en dit zal zo snel mogelijk gepubliceerd worden.
  
Ideeën of tips zijn uiteraard van harte welkom via: info@lamoana.com
 
 
   
🌊 "MY STORY" - MEREL  🌊
   
 
Het moment dat ik geïnteresseerd raakte in badkleding begon eigelijk op het moment dat ik zelf niet meer wist waar ik een goed passende bikini kon aanschaffen.
  
De maat van mijn borsten is groter dan de maat van mijn billen. Dit maakte het voor mij altijd moeilijk om een bikini te vinden waar je het broekje en topje apart kon bestellen.  
 
Ondertussen studeerde ik Commercieel Business Management en begon ik met het uitwerken van de oplossing van mijn probleem.
 
Tijdens mijn research bij verschillende bedrijven met badkleding kwam ik in aanraking met het merk Seafolly en was ik vanaf dat moment verkocht. 
    
Een half jaar later zat ik in Australië en heb ik contact gehad met het merk Seafolly (gebaseerd in Sydney, Australia). Na al deze belevenissen ben ik inmiddels weer in Nederland en ben ik volop bezig met het ontwikkelen van mijn bedrijf La Moana.
 
 
Lots of love, Merel ☾